ALJOOFRE SHAWL SPARKLE TWO LOOP DUSTY PINK

Brand: ALJOOFRE
Product Code: ALJOOFRE SHAWL SPARKLE TWO LOOP DUSTY PINK
Availability: 4
RM42.00

Available Options

Qty

 

JANGAN TERTIPU DENGAN SHAWL SPARKLE NI!

.

Sebenarnya shawl sparkle ni sehelai tudung yang sama! Tapi boleh pakai kedua2 belah luar dan dalam!

.

WOW BELI SATU TUDUNG MACAM DAPAT 2 TUDUNG!

.

Nak pakai belah depan dengan goldust effect dan metal tag crown boleh. Nak pakai belah dalam yg plain dengan effect goldust cuma di hujung keliling tudung dan corak bunga berserta rhinestones yg bersinar pun boleh.

.

Kalau tengah2 makan pergi raya tudung comot tumpah kuah ke kena krim coklat ke, senang je terbalikkan tudung terus nampak macam tudung baru.

Kedua2 belah tudung adalah special!

.

REVERSIBLE! JIMAT! UNIK! CANTIK!

.

*Tips pakai tudung 2 muka, pastikan belahan luar terletak di bawah telinga untuk mendapatkan flow yang terbaik.

.

Sparkle Series ni design PALING EKSKLUSIF, PALING CANTIK, PALING LUARBIASA di antara semua tudung kanak2 yang ada!

.

Sparkle Series direka istimewa dengan 12 pilihan warna cun dan 4 size pilihan! Semua warna memukau mata jatuh ke hati!

.

Jom kita tengok apa kelebihan Sparkle Series yang luar biasa ini!

✓ 2 design untuk peringkat umur berbeza.

✓ Tudung Shawl boleh dipakai kedua2 bahagian tudung, dalam dan luar dengan rekaan berlainan seperti 2 tudung yg berbeza. Beli 1 tudung macam 2 tudung!

✓ Bahagian depan tudung ada goldust effect dan metal tag yang ekslusif.

✓ Bahagian dalam tudung ada corak bunga printed dengan rhinestone yang bersinar.

✓ Semua sparkle series tidak memerlukan sebarang pin.

✓ Dihasilkan dengan penuh kasih sayang daripada material Lycra berkualiti tinggi yang kemas, selesa, sejuk dan tidak jarang.

✓ 12 pilihan warna yang pastinya menepati citarasa!

.

Saiz dan Harga

✓ Tudung Syria size xs untuk umur 6 bulan hingga 4 tahun - RM30 set anak tudung dan tudung.

-Labuh 14" ✓ Shawl size s untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM42

-Labuh 20"

-Bukaan muka 8" ✓ Shawl size m untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM47

-Labuh 24"

-Bukaan muka 8.5" ✓ Shawl size XL untuk dewasa. (Limited) - RM69

-Labuh 29"

-Bukaan muka 9.5"


Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Related Products (3)