ALJOOFRE FLORA- YELLOW

Brand: ALJOOFRE
Product Code: ALJOOFRE FLORA YELLOW
Availability: 1
RM28.00

Available Options

Qty

 

"JOM SIAP!! KITA NAK KELUAR!!"


15 minit berlalu tapi tak siap2 jugak! Abah dah ambil kunci kereta, Ibu masih stress siapkan anak2 dan diri sendiri! Time ni lah tak jumpa tudung yg sesuai! Nak kena gosok pulak! Brooch mana? Senget pulak tudung ni!


STRESS PULAK JADINYA BILA NAK KELUAR!


Siapa pernah alami situasi ni atau kenal org yg mengalami situasi ni?


Kami nak bantu dengan memperkenalkan TUDUNG PALING BEST untuk ibu dan anak!


TUDUNG FLORA SERIES BY ALJOOFRE!


Kenapa best?

???? Tudung sarung soft awning 2 saat siap!

???? Sedondon ibu dan anak!

???? Soft awning special dengan material goldust yang keemasan!

???? Soft awning dijahit sempurna dengan double stitch supaya awning tegak tanpa terkelepet walau campak dalam mesin basuh!

???? Material tudung dari high quality moss crepe yang 100% tak perlu iron dan sangat ringan! Sesuai sgt utk traveling cuti sekolah ni!

???? Ditambah seri dengan metal tag crown cop mohor khas untuk queen dan princess!

???? Cutting tudung sempurna tak perlu pin!

???? 5 pilihan corak yang mesti ambil semua!

???? Didatangkan 4 size dari umur 1 tahun hingga dewasa!


Dengan semua kelebihan tu kita tawarkan harga paling menarik buat semua!


Saiz XS

Sesuai untuk 1-4 tahun

Labuh depan 11"

Muka 8.5"

RM28


Saiz S

Sesuai untuk 4-8 tahun

Labuh depan 13"

Muka 9"

RM30


Saiz M

Sesuai untuk 8-11 tahun

Labuh depan 15"

Muka 10"

RM32


Saiz L

Sesuai untuk 12 tahun hingga dewasa (bersaiz sederhana)

Labuh depan 17"

Muka 10.5"

RM34


Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Related Products (4)